Category: Långt ner i Halsen Upplands Väsby

fisk spa göteborg massage i västerås

Spa i Västerås | Wellness Spa | Mysigaste Spa Välkommen till Västerås mysigaste spa, med ett av Vi har ansiktsbehandlingar,kemisk peeling,massage . Fiskpedikyr i Göteborg, Uppsala eller Västerås download-mac.eu för kr per person. Det österut så populära fenomenet fish spa har använts sedan början av talet i En behaglig micromassage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna. Strandrelax. Sola inomhus. Västerås. kr. 1 ort. Läs merKöp. Saltspa. Njut av en avkopplande och hälsofrämjande stund i ett saltrum. Stockholm. kr. 1 ort Massage 30 min. Avkoppling för Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i Champagne! Uppsala, Västerås . Fly vardagen på Göteborgs oas. Göteborg.

Fisk spa göteborg massage i västerås -

De livnär sig på döda hudpartiklar och är särskilt bra för sårläkning. Se mer info vid bokning. Hotstone-behandling Skön massage med heta stenar. Kurbad Bad i utespa. Då kan vi hjälpa dig med individuell fransförlängning. Tysklandskryss för två med Stena Line Njut av en avkopplande kryssning till Kiel. Filtreringssystemet är det bästa för att garantera största möjliga säkerhet och hygien för både kunder och personal. Fisk-spa. En avkopplande och underbar behandling som inte bara ger lena fötter Under behandlingen ger fiskarna dessutom en behaglig micromassage som. Låt fötterna få en fiskpedikyr utförd av små fiskar som ger micromassage och avlägsnar hård och död hud. Det österut så populära fenomenet fish spa har. Thaimassage Stockholm | szokeu Testa vårt nya populära fiskspa för lite början av Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Norrköping.

Fisk spa göteborg massage i västerås -

Man sätter sig bekvämt till rätta och sänker ned fötterna i vattnet, därefter är det dags att låta fiskarna göra sitt jobb. Ansiktsbehandling 30 min Unna dig en rogivande ansiktskur. Fotvård 30 min Njut av välgörande och behaglig fotvård. Newport Tidlösa gåvor i vacker design Hela Sverige. Strandrelax Sola inomhus                         Västerås. Här får ni samma behandling som Fisk Manikyr men nu blir det en riktigt lyxig avslutning med att terapeuten arbetar med naglarna.